Vértócsa

egy agyban növesztett vértócsa visszamenőleges története, jelene és jövője. Érzések és tapasztalatok meg kutatás tovább.

Friss topikok

  • DesretRose: Szia! Mi már túl vagyunk egy levélváltáson ezzel a témával kapcsolatban. Azóta sokat fejlődött a... (2014.10.28. 14:31) 12. Mivanmost? Most mivan!
  • Agykár: @Fülöp István: az első néhány hasznosnak tűnt, de nem volt látványos. Sokat lazított a spasztikus ... (2014.02.12. 16:27) 6. Mit még?
  • Agykár: @Seszi: Kösz a felvetést, majd erre is írok 1szer valamit.Bonyi ez a téma, mert annyira sok benne ... (2013.11.26. 21:18) 1. Segítségsztrókotkaptam!!

Címkék

12. Mivanmost? Most mivan!

Agykár 2014.06.21. 21:02

most az van, hogy tornázás van. Kimondottan jó eredmények vannak felsővégtag ügyben. Szerintem a Dévény miatt, meg hogy kezd jó idő lenni. Pár hete van ez. Meg az is van, hogy összevissza lett a tornázás mindenféle okok miat. Lehet, hogy most ez a jó tempó, nemtudom.De az is lehet, hogy kellett ez a pár hónap

Címkék: gyógytorna lelkizés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vertocsa.blog.hu/api/trackback/id/tr745874595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DesretRose 2014.10.28. 14:31:52

Szia!

Mi már túl vagyunk egy levélváltáson ezzel a témával kapcsolatban. Azóta sokat fejlődött a blogom (strokeomvolt.blog.hu), túl vagyunk egy blogtalálkozón, és összefogva alakítottunk egy stroke-os közösséget, mert untuk, hogy mindenhol ugyanazt a maszlagot igyekszenek lenyomni a torkunkon, és hogy hasznos infokat osszunk meg egymással a felépülésről. Keress rá a facebook-on, "Stroke-os hősök és szeretteik közössége" a csoport neve. Várunk Téged is szeretettel! Minden hasonló kezdeményezésnek örülök, ami felhívja a figyelmet a stroke-ra, én egy 29 éves csaj vagyok, és a csoportunkban mind fiatalok vagyunk (24 és 55 között).

További jó gyógyulást!

Én 1 évvel, és 9 hónappal a stroke után 90%-os vagyok, Te hogy állsz?

Üdv, Eni
süti beállítások módosítása